tesztelés

2014.04.25. 14:20

Nagy megtiszteltetés érte a kutyanemű jószágokat, azon belül is Zsuzsikát: bekerült egy trnd-felmérésbe, egy hónapig tolhatta a ProPlan Duo Délice száraztápot. Szerencsére az ebek nem - na jó, Csincsi de - válogatósak, úgyhogy nem volt kétségem, hogy zabálni fogják az ötletet. Meg a tápot.

Erre viszont nem számítottam. A marhás, lazacos és csirkés ízesítésűből is kaptak, s még Csincsi is leereszkedett :D A múltkor leszedték a fogkövét, azóta nagyon tud rágni, csak lusta disznó és nem akar.

Ezt a tápot ő is falta, nem hagyták ott sem a kemény szemeket, sem a puhább, húsos falatokat. Mondjuk három kutyát csak táppal etetni húzós összeg, de szerintem veszek majd nekik, mert öröm volt nézni, hogy tele vannak energiával és rosszak, naná.

Dehát ettől jók, nem? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rubydina.blog.hu/api/trackback/id/tr786085544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása