bátorság

2013.07.10. 21:39

Csininek asszem rottweiler 2.0-ás a szoftvere, legalábbis olyan bátran megy neki akármekkora kutyáknak, hogy ez csakis így lehet. A múltkor a fodrászom staffordjának lett bemutatva (ő is). Nem ment zökkenőmentesen, mert a staffi ugye elég domnináns kutya. De aztán elindultunk az erdőbe, minden kutya boldogan bohóckodott és ugrált, Mangó, a staff meg odament Csincsikéhez és rászagolt.

No, a lányom Fügénél úgy tanulta, hogy csaktorokra, úgyhogy rá is ment a staffi nyakára, aki viszont érezte, hogy ennek fele se tréfa, szóval szájába véve a gyerek fejét ráfeküdt és benyomta a porba. Ahogy ráordítottunk, elengedte és láthatóan szánta-bánta, Csinikének meg pár percig kisebb volt az arca, ami mondjuk ráfért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rubydina.blog.hu/api/trackback/id/tr295399680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása